papac media AB

Fotograf Christian Johansson

En dag

hemma och jag är redan sugen på att åka tillbaka till Barcelona och göra lite ljusare byggnader än den jag precis ägnat en vecka åt. Kände med en gång att det var fel men vill göra klart den på bästa sätt för det är så verkligheten ser ut. Man väljer inte utan skall leverera oavsett om det är lätt eller svårt. Hoppas att jag lärt mig något, eller jag vet, jag har lärt mig mycket som kommer prägla det jag gör i framtiden.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: