papac media AB

Fotograf Christian Johansson

En sista vandring

innan taxin till terminal 1 på Barcelonas flygplats. Flyg till München och sedan vidare till Göteborg. Det har varit en givande vecka med Åke E-son Lindman. Han gör normalt inte några workshops så det var ett tillfälle jag är glad att jag tog. Så här i efterhand kan jag önska att han var hårdare mot oss, då när jag var mitt i det kändes det skönt att han inte högg för hårt men det var bara för att man är ängslig för att misslyckas. Det är trots allt genom kritik man växer, förhoppningsvis genom konstruktiv kritik men även annars är det bra att få tänka till och reflektera.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: