Huvudinriktning är inredning- och arkitekturfoto. Kunder är blandat mellan inredare, byggherrar, arkitekter och mäklare. Den största delen i verksamheten är mäklarfotografering och med 15 år (2019) i branschen vet jag att snabb leverans och en hög lägstanivå är något som värdesätts. Att alltid gå in i varje jobb som om det vore det viktigaste jobbet jag gjort är självklart.

Med min breda erfarenhet från olika yrken har jag lätt att se möjligheter och lösningar, vill gärna se mig som problemlösare och inte någon som skapar problem. Detta är värdefullt på många sätt inte minst i skapandet av bilder och leverans. Man kan lita på att bilderna kommer och är klara enligt den överenskommelse man gjort.

Jag har nu även möjlighet att erbjuda drönarfotografering. Bilderna levereras med godkänt spridningstillstånd från Lantmäteriet. Ansvarsförsäkring om olyckan är framme finns självklart också för denna verksamhet.

Som medlem i SFF (Svenska Fotografers Förbund) utgår jag från SFF´s prisguide i min prissättning. Mitt arbetsområde börjar runt Göteborg-Borås-Varberg men eftersom jag gillar att röra på mig är detta bara mitt utgångsområde, hela världen är mitt arbetsområde. Kontakta mig gärna om ni har behov av min hjälp. Som nyfiken problemlösare tar jag eventuellt också på mig andra uppdrag som inte rör inredning och fastigheter, men bara om jag tror mig kunna göra ett fullgott jobb;) Hör av er!

Lev väl

/c