Om

Cred till Daniel Hasselgren

Vem är jag? 61:a illa åtgången men delvis renoverad. Klarar mig gott med jävlar anamma och ett hyffsat humör;) Det man brinner för klarar man bättre och gör bra. Frilansfotograf sedan några år. Min målsättning är att varje dag göra minst en bild som platsar i portfolion. Något som ibland lyckas men en målsättning jag aldrig tummar på.

Specialiserat mig på i huvudsak två områden, sport- och fastighetsfotografering. Sportfotografering i första hand till svensk dags- och kvällspress med kunder över hela landet.

Fastighetsfotografering för husbyggare, heminredare, mäklare och privatpersoner. Jobbar nu helt i egen regi efter att tidigare samarbetat med ett danskt bolag. Gillar att göra mina jobb ordentligt så varje hus får den uppmärksamhet det förtjänar. Volymen inom fastighetsfotografering är snabba jobb på så kort tid som möjligt. Jag kliver av det och gör färre jobb per dag, gör det bra och konkurrerar inte prismässigt med volymfotograferna. Tror det visar sig hålla i längden, en bra produkt är värdefull och gör skillnad, idag gäller det att synas på ett bra sätt.

Har tidigare sysslat med allt från människor till maskiner vilket gett mig ett brett register av erfarenheter. Något som visat sig värdefullt när problem skall lösas, när man snabbt möts av ändrade omständigheter eller något så enkelt som att föra ett samtal med människor man möter ute på uppdrag. Har aldrig haft ro att stanna någon längre tid på samma ställe. Flyttat och bytt jobb om vart annat. Nu känner jag mig dock lugn och bofast. Marks kommun är en rätt trevlig plats, nära till mycket men inte mitt i det.

Som medlem i SFF (Svenska Fotografers Förbund) utgår jag från SFF´s prisguide i min prissättning. Mitt arbetsområde börjar runt Göteborg-Borås-Varberg men eftersom jag gillar att röra på mig är detta bara mitt utgångsområde, hela världen är mitt arbetsområde. Kontakta mig gärna om ni har behov av min hjälp. Som nyfiken problemlösare tar jag eventuellt också på mig andra uppdrag som inte rör sport eller fastigheter, men bara om jag tror mig kunna göra ett fullgott jobb;) Hör av er!

Lev väl

C