Om

Cred till Daniel Hasselgren

Vem är jag? 61:a illa åtgången men delvis renoverad. Klarar mig gott med jävlar anamma och ett hyffsat humör;) Det man brinner för klarar man bättre och gör bra.

Jobbar huvudsakligen med inredning och arkitektur

Mina kunder är vanligtvis hustillverkare, inredare, mäklare, arkitekter och ibland privatpersoner.

Har tidigare sysslat med allt från människor till maskiner vilket gett mig ett brett register av erfarenheter. Något som visat sig värdefullt när problem skall lösas, när man snabbt möts av ändrade omständigheter eller något så enkelt som att föra ett samtal med människor man möter ute på uppdrag. Har aldrig haft ro att stanna någon längre tid på samma ställe. Flyttat och bytt jobb om vart annat. Nu känner jag mig dock lugn och bofast. Marks kommun är en rätt trevlig plats, nära till mycket men inte mitt i det.

Som medlem i SFF (Svenska Fotografers Förbund) utgår jag från SFF´s prisguide i min prissättning. Mitt arbetsområde börjar runt Göteborg-Borås-Varberg men eftersom jag gillar att röra på mig är detta bara mitt utgångsområde, hela världen är mitt arbetsområde. Kontakta mig gärna om ni har behov av min hjälp. Som nyfiken problemlösare tar jag eventuellt också på mig andra uppdrag som inte rör inredning och fastigheter, men bara om jag tror mig kunna göra ett fullgott jobb;) Hör av er!

Lev väl

C