papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Vardagen

är tillbaka, det var verkligt roligt att jobba idag. Tankarna är kvar i Barcelona och det som hände där. Det är en utmaning att använda det jag lärt mig på ett sätt som uppskattas där jag levererar. Helt av hade inte gått så bra men det finns saker som jag tror kommer göra bilderna starkare. Arkitektur och inredning är lite olika, det strama, tekniska möter det mjuka och känslomässiga. Får gå igenom det under en längre tid tror jag. Till dagens bild väljer jag återigen en från Can Framis Museum av Jordi Badia Architects, tydliga linjer härskade där.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: