papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Latdag

idag. Inte många knop gjorda och inte många bilder. Två polaroidexponeringar har det blivit så helt bildlös blev inte dagen. Har laddat en Polaroid 104 Automatic med färg inför morgondagen, alla mammors dag och Linus födelsedag så det får bli dokumenterat med polaroid.

Uppdaterade Nik Softwares Color Efex Pro till version 4, ett verkligt lyft som kanske gör den mer använd även för jobb. Jag använder ju Niks Viveza väldigt mycket men den senaste uppdateringen av det programmet var inte ett lika stort lyft. Trots det är det ett måste i min verktygslåda, den spara mig många timmar på en vecka.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: