papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Som planerat

blev det en solig dag på klippor, vid havet, syrenhäckar och vita skepparstugor. En biltur runt Orust med Sara från Stenungsund kunde ju inte bli annat än bra. Som alltid skulle man vilja lägga mer tid på dom olika platserna och invänta det rätta ljuset men väl där gäller det att göra det bästa av situationen, se möjligheter och lägga på minnet vart man vill åka tillbaka. Har gjort en hel del turer till Tjörn/Orust tidigare men idag hittade jag till en ny idyll i lilla Nösund. En kurva som man ofta passerar på väg till Mollösund men där jag aldrig tidigare stannat, men nu vet jag. I Nösund skall man stanna, åtminstone till och för miljön och kanske ett besök på det lilla fotogalleriet, fast galleriet får jag ta en annan gång.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: