papac media AB

Fotograf Christian Johansson

49 år

kvar till hundra. Tiden går fort. Firade min 51:a födelsedag idag och det är imponerande med alla Facebookgratulationer. Man inser snabbt att nätverket är stort och brett, vänner, kollegor, kunder och bekanta om vart annat. Det är roligt med dessa små snabba hälsningar som kommer in från alla hörn på jorden. Där finns kraft och rätt använt en positiv kraft som förhoppningsvis väger upp baksidorna. Bilden, ja det blir en baksida och igen får Can Framis i Barcelona stå modell:)

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: