papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Temat

för stunden är svartvitt och arkitektur. Blir ofta så när man går upp i något, 100% är inte nog. Ägnade som sagt förra veckan i och runt den mörka Forum Building i Barcelona. Som extra besökte jag några andra byggnader för att få lite syre, en av dom Can Framis. Ett konstmuseum med stram arkitektur som jag visat bilder på tidigare. Det kändes så skönt att komma till mer självklara miljörer än det obegripliga Forum.  På Can Framis körde jag även en rulle Tmax 100 i Yashican så det lär komma mer därifrån när den är framkallad och scannad.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: