papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Svårt

att hitta ett bra arbetsflöde med skanner från film till fil. Skall ta mig lite tid och Googla Silverfast så finns det nog en hel del nyttiga källor på nätet. Märker också att jag saknar EXIF-datan på bilden. En stor del i den branta inlärningskurvan med digital fotografi ligger i att på ett enkelt sätt se vad man hade för inställningar, vilken bländare, tid, objektiv osv. Får kanske köra den biten analogt också för det är intressant inte minst nu i teststadiet. Lurigt att gå från ett intrimmat, slimmat och snabbt arbetsflöde till att uppfinna hjulet på nytt. Mycket går ju att återvinna men vissa saker är helt nytt.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: