papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Hotet

kom från norr och sköt skarpt men dom lokala tjejerna gjorde vad som behövdes för att gå segrande ur den andra semifinalen i Basketligan Dam. 1-1 mellan Mark och Northland och det blir en match till hemma nästa lördag. Kan bli vinna eller försvinna. Hur det än går har Mark gjort en fantastisk säsong. Jag har följt och rest med dom sedan dom kom in i Damligan och att nu se dom närma sig finalspel känns stort. För dagen hade jag uppdrag åt både Kuriren i norr och BT i söder så hur det än gick var det jubelbilder att jag på slutet. Lite lustigt, man kan göra riktigt bra bilder en hel match och när allt väl går i tryck är det bilden från efter slutsignalen som gäller. Två timmar kreativ stress i väntan på jubel.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: