papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Imorgon

gäller det. Hoppas killarna som drömmer om guld har blick för spelet och satsar allt. Det är slutspel i Basketligan och en av kvartsfinalerna spelas mellan Borås och Uppsala. Bäst av fem gäller. Jag kommer vara där och och många med mig hoppas jag, de senaste matcherna har publiken varit ett enormt stöd och det är riktigt så man ryser nere på baseline när alla drar igång. Premiär för mina bilder som tröjtryck blir det också, kan ju inte bli annat än succé:) Det nya modet i Borås.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: