papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Solen

sken på bostadsmarknaden idag, bara att hoppas det inte är tillfälligt och inte bara vädret. Det har ju varit en svajig period enligt medierna men när jag är ute får jag en rätt positiv bild trots krigsrubrikerna. Vissa saker kan ligga ut länge till försäljning men det mesta finner snabbt en ny ägare. Tur för mig eftersom en stor del av min inkomst hänger på detta. Ett riktigt roligt jobb faktiskt, där möten med människor och miljöer hela tiden inspirerar. Som idag när jag två gånger blir påmind om hur ordning kan se ut, det ena var för kläder och det andra var en bokhylla. När jag ser på mina egna dito inser jag att det nog råder en stor portion kaos i min tillvaro. Men som jag sa till någon härom dagen, -Ingen fara med kaos, kaos är grunden till all ordning. Jag känner mig trygg i att bygga en ordentlig grund som ordningen så småningom kan vila på;) Bildbevis? Njea, jag väntar nog med det, haha.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: