papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Mycket

skrivet om gårdagens spektakel efter Syrianskas match igår. Känns som det kommer att höjas röster om hur dom skall klara säkerheten runt allsvenskt spel. Påminner mig om hur det var kring Akropol i Basketligan för några år sedan. Alltid mycket stök runt dom och där var en av de platserna där publiken kastade saker mot oss fotografer. Men att komma ut till Rinkeby och tas emot av klubben och deras representanter var alltid lika trevligt, alltid lika hjärtligt och välkomnande. Saknar det på många ställen.¨

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: