papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Mark klämde

till med ytterligare en seger i Basketligan Dam. Idag var det EOS Lund som stod för motstånden och inför dryga 500 på läktaren visade Marktjejerna att man inte släpper ifrån sig en seger i den egna hallen.

Tyvärr är inte allt lika roligt i sportvärlden. Länkar till en kollega som bevakade Syrianska-Ängelholm där det blev högst otrevligt. När det hettar till är man illa ute som fotograf. Skall man beskriva vad som händer måste man vara mitt i det och båda sidor utgör samma hot. Som skrivande kan man ju hålla en annan distans men så inte för oss. Har både råkat ut för stenar och våldsamma poliser men att göra det i en mixad mediazon känns lågt. Det finns alltid dom som inte tycker att man skall lägga näsan i blöt men som gärna vill läsa och se vad som hänt på andra ställen. Beklämmande.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2023 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: