papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Nya sköna hem

varje dag. Man blir lite avundsjuk på alla som kan ha det så fint, men så kommer man på att det är ju bara för att jag kommer. Jag är lyckligt lottad, inför mina besök är det tillpiffat, undanplockat och tillrättalagt, t.o.m. flaggan brukar vara hissad, hur många har det så när dom kommer till jobbet. Kan jag sedan få till snygga bilder på deras hem, ja då är alla nöjda. Idag blev jag t.o.m bjuden på wienerbröd och kaffe.

/c

 

en brasa och kaffe med wienerbröd, mmmm

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: