papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Det börjar lätta

på fastighetsmarknaden. Den sista tiden har jag faktiskt fotograferat helt vanliga hus som blivit sålda på en vecka och både säljare och mäklare verkar positiva. December är normalt en dålig månad men förra året kom december redan i november och sedan har den ena dystra rapporten efter den andra kommit och bara avlösts av nya varsel. Vet inte om det är räntesänkningen som gjort att det börjar snurra lite bättre eller vad. Hur som helst verkar det ljusna och det är man ju glad för även om man oroas för alla som har en dystrare framtid att vänta. Var idag på ett par sköna objekt men guldkornet var nog ute i Långedrag. En lite skärgårdstuga i stan hade man inte tackat nej till;)

/c

20090210_img_7898

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: