papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Rum och färger

var jag inne på härom dagen. Då var det rött och sovrum, håller mig till samma tema och samma färg men byter rum till kök. Vad får vi för signaler av rött? I naturen finns det ju exempel på att man skall undvika rött, flugsvamp är ett och inte så nyttigt. Kanske är något nytt bantartips, rött är varning, ät inte, var är bättre att ha det än i ett kök om man vill gå ner i vikt.

Detta är mitt 999:e inlägg på raken, imorgon klickar det över på fyrsiffrigt och med det tänkte jag göra en ändring. Jag har ju varje dag i 1000 dagar (imorgon) gjort ett inlägg med en bild, ofta och helst en bild från dagen men ibland blir det många bra och då har dom bästa knött sig in på fel dag. Har nästan varje dag också skrivit någon mening eller två, tänkte fortsätta med det, både text och bild men ändra texten till engelska. Jag läser nästan allt jag läser på engelska, jag pratar engelska så jag klarar mig men behöver träna på att skriva. Bra tillfälle att utmana mig själv att lära mer, det är väl ändå ingen som läser så jag kanske kan göra det på kinesiska också;)

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

2 Kommentarer

  1. Viktor Edholm 10 nov ’12

    Jodå, nog läser någon alltid! Jag tror att det är en bra idé att byta till engelska. Läsarpotentialen mångdubblas. 😛

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2023 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: