papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Två matcher

i Basketligan, en Dam och en Rullstol, bägge var med Väst vs Norrköping och bägge segrarna gick till bortalagen.Har haft för vana att efter varje match gratulera coach Johansson till segern, då har det varit landslagen och känts som en bra sak. Nu var det Basketligan Dam och även om han är en trevlig kille så ligger Mölndalstjejerna närmare mitt hjärta. Jag var ju inte där som oberoende representant för mediasverige.

Roligare var det då att för första gången få se rullstolsbasket live, svårt men roligt, har väl fotograferat 1000 basketmatcher men aldrig rullstol vilket är synd för snacka om underhållning. Helt klart inte sista gången jag gör det vilket jag hoppas fler kommer att göra för det var en ynklig publiksiffra. Tyvärr fick jag avvika efter tredje med ett akut blodsockerfall som gjorde hanteringen av kameran till en skakig sak. Ingen bra kombination, vibrationsstabilisering i all ära men mitt låga blodsocker räddar det inte.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2023 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: