papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Hade två

giftiga plåtningar idag, vissa dagar är bättre än andra. Tyvärr vet man sällan när det skall inträffa så varje gång blir det en överraskning. Som fotograf är ju kontroll en viktig sak som kan göra arbetet lättare. För mig är det sällan kontrollerat. Jag får uppfinna ljuset på varje plats jag kommer till och fort skall det gå. Med åren har man fått in en riktigt bra snurr på det här och läser snabbt av förutsättningarna. Men sen är man ju bara människa och alla dagar blir det inte som man vill och då är räddningen datorn, tyvärr kan det bli många timmar där om man slarvar. Slarv och stress hänger ju rätt tätt ihop och har man bara kommit på det så borde ju allt vara enkelt, eller, men hur lätt är det?

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: