papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Höst

i väst är allt bra vackert. Ser motiv hela tiden men har sällan tid att stanna till. I morgon fredag är jag ledig men då lämnar jag väst för öst, men bara för ett ögonblick eller två. En Zone VI skall få ett nytt hem och jag skall se till att den kommer hem till min dörr.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

2 Kommentarer

  1. Mattias Björlevik 12 okt ’12

    Trevliga foton. Nöjd med D800?

    -M

    • Chris 8 nov ’12 — Postförfattare

      Tack! Jo D800 är en bra rackare för det jag gör. Inget för sportjobb eller snabba leveransjobb till tidningar. Filerna är aningen stora för det. Tror Canon har nån variant där man kan välja en mindre råfil, det hade varit en bra lösning närn man inte behöver hela upplösningen. Har vant mig vid storleken nu men i början kändes allt segt. Har haft mycket problem med skit på sensorn på denna vilket jag inte haft på D3 och D3s eller nån annan. Skall träffa Nikon folk imorgon så jag får väl fråga om det kan finnas nåt samband eller om jag bara rör mig i skitiga miljöer med D800:an:)

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: