papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Inget

att säga då är jag tyst. Det hänger på bilden.

Imorgon är det vernissage i Rydal kl.12.00 och framåt. Christer Hansson ställer ut svartvita bilder från dagverksamheten i Marks kommun. Jag tycker om när vänner ställer ut och försöker om jag kan visa min uppskattning. Imorgon kan jag och ser fram emot vackra och talande bilder. Be there!!

Hade visst nåt att säga;)

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: