papac media AB

Fotograf Christian Johansson

For the love of it

Kom hem alldeles slut efter ett par timmars plåtning med Kvarnbys Damligatjejer. Det tar på krafterna, alla sinnen är på topp och man vill inte missa, det tekniska skall fungera så man slipper bry sig om det men rätt som det är händer något och man måste justera snabbt och smidigt. Men hur trött man än bli efter en sån här grej så är det värt det, vilka härliga tjejer dom är. För att inte vara sportintresserad har jag ju tillbringat en hel del tid i baskethallar och det är lag, spelare och föreningar som det här som gör att jag dragits till det. Lördag den 13/10 är det premiär för årets serie med derby mellan Kvarnby och Mark, 16.00, missa det inte.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: