papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Äntligen

fick jag det att fungera. Har provat olika filmhållare till min skanner och den jag gillade bäst, Digitaliza från Lomography, gav inte skarpa bildfiler. Taskig kombination, eller hur;) Eftersom skannra lider av ett extremt kort skärpedjup fick jag experimentera med distanser för att hitta rätt nivå för filmplanet. Visitkort, gamla körkort, CF kort, ja allt jag kunde hitta fick agera distans. Till slut klippte jag sönder lådan som den var packad i och thada, där var det. Exakt rätt mått. Tänk att dom är så förutseende på Lomography att även lådan har en funktion efter transporten. Synd bara att dom inte berättade det. Lika taskig kombination som en bra filmhållare som gav oskarpa bilder.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: