papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Det blev en

härlig vinst när Svenska basketlandslaget tog sig an Azerbadijan i Borås idag. Började min dag med att göra spelarporträtt och det var riktigt roligt att träffa killarna igen. Det finns några där som har kommit att bli riktiga favoriter. Extra roligt var det förstår att se Jonas spela i Borås igen, fullsatta läktare och god stämning som bara höjdes när Jonas blixtrade till i både anfall och försvar. Nu ser jag fram emot nästa match i Norrköping, hoppas publiken där kan svara upp till den i Borås.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: