papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Det rullar på

men sakta. Fick framkallat 8 filmer från Hovs Hallar idag. Ett steg närmare, nu är det bara scanningsprocessen kvar och det är en långsam bit som jag inte riktigt fått klöäm på. Tycker mjukvaran som jag scannar med, Silverfast, beter sig lite som den vill. Ett program skall göra vad jag vill när jag vill och inte när programmet känner för det. Känns lite ostabilt och jag kan inte hitta logiken eller medvetet återskapa det som går fel. Svårt att felsöka när man inte kan göra det. Finns en uppdatering men om den inte löser det har jag ingen lust att lägga pengar på den. Sista gratisuppdateringen har jag men den hjälpte inte. Så Silverfast, ni grusar mitt workflow och det gillar jag inte.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: