papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Man kan fråga sig

vad bilden av Göteborg är. Har ett långsigtigt och långsamtgående projekt där jag försöker finna min bild av staden. Om man ser till hemmen jag fotograferar så är ju det ofta stylade eller iaf väldigt tillrättalagda miljöer. Aldrig förr har det ju fotograferats så mycket och i så många vrår som nu. Jag hoppas att det inte är dessa bilder som blir bilden av Göteborg när man tittar tillbaka om en massa år. Fast man kan ju säga att det är ett tidsdokument, 2012 hängde man runda plastgrejer i klämmor på väggarna, 1912 hängde man runda bröd på stänger i taket.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: