papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Vitt, vitt, vitt

så långt ögat når. Har misslyckats ett par dagar och får det inte så rent som jag vill utan att det blir alldeles dött. Gränsen är fin. Mitt andra problem de senaste dagarna är alla ”nästan färger”, en svag nyans ibland medvetet vald och ibland skapad av tidens tand. För de flesta inget att hänga upp sig på men för mig är det en viktig sak som avslöjar sig direkt på bra skärmar. Kanske tur att de flesta som konsumerar bilder sitter med taskiga kontorsskärmar eller paddor och iPhones i solljus:)

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: