papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Plan

kan man ju alltid ha och det är ju inte dumt som utgångsläge. Nu blev det inte som tänkt men vad gör det, får ta det en annan dag eller senare i veckan. Kommande vecka ser ut att bli den lugnaste i sommar. Har varit fullbokad i stort sett hela tiden fram till nu. Trodde att det skulle bli lite lagom lugnt och att mina heliga fredagar kunde helgas men icke. Det har varit en salig blandning, högt och lågt, men eftersom jag valt att jobba med trevliga människor har faktiskt varje dag varit rolig.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: