papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Hemma

efter helgens trip till Hovs Hallar och gör det 900:ade inlägget. Många filmer som skall framkallas innan jag får se resultatet. Det är spännande, man mäter och kollar, mäter och funderar. Exponerar och bekräftelsen kommer flera dagar efter. Kanske skulle kört några polaroider men det hade väl inte hjälpt då jag bara hade iso 1500 polaroid och körde allt på Tmax 100, coolare att sväva i ovisshet. Hur som helst är det en övning, i tålamod, kunskap och eftertanke, absolut inget för någon med akut behovs tillfredsställelse:) Gjorde några digitala bilder och så här efteråt kunde jag ju profat mina analoga bilder med digitalt men det var uppfriskande att bara vara analog och sedan byta helt till D800:an när jag stoppade ner RZ:an. Kändes nästan lite konstigt att kolla resultatet på skärmen direkt efter exponering.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: