papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Det jag var med om igår

känns så stort så jag håller fast vid det en dag till. Att Sverige tar sig till EM kan vara början till något mycket större. Som lite lätt inblandad i sporten hoppas jag så klart det och jag har de senaste åren hela tiden sagt att det är något på gång. Det känner man, dels när man rör sig inom basketkretsen men också när man pratar om basket utanför kretsen av redan invigda. De tre stora, EM, VM och OS börjar för svensk del med EM. Där är nu tjejerna och i Augusti skall killarna försöka ta sig samma väg. Så om allt går som jag önskar får jag packa mina kameror och åka till Frankrike 2013 och sen Slovenien. Att tjejerna spelar i Frankrike är ju redan klart men det gäller för mig att få uppdrag som ger mig en plats där också, vill ju inte gärna missa det efter alla dessa matcher jag fotograferat.

Firade dagen med att göra klart matchbilder från de två senaste i EM-kvalet.

Sverige-Rumänien

Sverige-Bulgarien

/c

Head Coach Lars Johansson (SWE),Ass Coach Jurgita Kausaite (SWE),Ass Coach David Leman (SWE), #4 Frida Aili (SWE),#5 Malin Aasa (SWE),#6 Frida Eldebrink (SWE),#7 Agnes Nordström (SWE),#8 Kadidja Andersson (SWE), #9 Elin Eldebrink (SWE) ,#10 Danielle Hamilton-Carter (SWE),#11 Martina Stålvant (SWE),#12 Anna Barthold (SWE),#13 Stefanie Yderström (SWE),#14 Louice Halvarsson (SWE),#15 Tanya Massamba (SWE),Jennifer Stjärnström

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

1 Kommentar

  1. Gute Ausbildung 18 jul ’12

    Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for?
    you made blogging look easy. The overall look of your site is
    great, let alone the content!

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: