papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Kapten Röd

stod på scenen efter en härlig stund med Syster Sol. Jag har länge velat se denna genuina människa, någon på den svenska musikscenen som inte bara förmedlar yta och image. Hade inte sett vare sig Syster sol eller honom tidigare så det var en kväll att lägga till de goda stunderna i livet. Trots att det var kallt och stundals regn gick budskapet in och tron på människan stärktes. Hade bara med mig min Canon Dial laddad med pressad Tmax så imorgon får det bli soppning av den och se vad som fastnade, roligt med halvformat, dubbelt så många bilder på en rulle så det är bara att skjuta på, 70 totalt. Bra skit det där med analog foto;)

/c

 

 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: