papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Veckans retrokamera

är en Yashica Mat EM, laddad med Tmax 100 och redo för rätt motiv. Idag var den själv rätt motiv, fann sin plats i Andreas styling och gjorde sig så fin som bara den kan:)

Blev en treo från Dialen också. Som jag var inne på igår så är målet med den kameran att göra bilder som funkar ihop på något sätt.Inte klippa ock klistra utan frame by frame så det blir något speciellt. Idag blev det tre bilder på Linus från när han fyllde år, inte dagens bilder men framplockade från skannern. Har hittat ett arbetsflöde som verkar ok men det där med att skanna negativ är en speciell kunskap som jag inte riktigt behärskar ännu, jobbar på det som så mycket annat. Vilken tur att det hela tiden finns saker att lära sig. Lär man sig en ny sak varje dag så har man vuxit mycket under ett år, kan vara nåt så litet som ett ord. Fast i ärlighetens namn måste man också inse att vissa saker man lärt sig inte var så bra men då är det ju bara att ersätta med ny lärdom som tur är.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: