papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Det kommer

bli en sen natt med mycket arbete. Lägligt nog fick jag en sen avbokning till morgonplåtningen så det känns värt att göra klart och njuta av minnet från ett fantastiskt hus. När man kommer till välgjorda hus är det roligt, visst blir mina prestationskrav höga men det är bara att försöka leverera på samma nivå som jag brukar. Har fått ett nytt lugn under själva plåtningarna den sista tiden. Andas, tänk efter, ta ut vinkeln och gör rätt. Det blir så mycket enklare då;) Trots det blir det mycket justerande inte minst när ljuset är som idag. Skarp sol som bär med sig färgstick av alla de slag men klart mycket bättre än alla varianter av lågenergilampor. Apropå lågenergilampor så plåtade jag för en stylist härom veckan, gud vad jag gillar henne, hon hade bytt alla glödlampor så färgtemperaturen stämde. Det är med glädje jag ser fram emot nästa plåtning för henne.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: