papac media AB

Fotograf Christian Johansson

iPhone appar

finns det gott om. Lyssnade på TWiP häromdagen och dom pratade sig varma om en som SmugMug utvecklat, Camera Awesome. Rätt cool fast det tog lite tid för den att applicera filter och effekter tycker jag. Men det fanns en hel del nya och spännande funktioner som var värt att testa. Den bästa kameran är ju den man har med sig och ibland är det bara en iPhone, om det nu är bara. Man slutar inte att imponeras över alla sätt att använda en telefon, läste i GP idag att det utvecklats ett Linuxsystem för Androidtelefoner med dubbelkärnig processor. Man spår att det snart kommer gå att använda telefonen som en bobil dator kopplad till skärm och tangentbord. Som telefon körs Android, som dator Linux. Bara att docka med skärm där man behöver jobba så har man sin dator med sig. Awesome:)

Borås/Marbos herrar 18 blev idag svenska mästare efter match uppe i Sundsvall, ännu mer awesome. Grattis!!!

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: