papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Retro

var dagens tema. Stod i köket och framkallade ett par 120 rullar som gått genom min gamla Yashica EM. Kändes lugnt och behagligt till det började murra utanför. Det var den lokala veteranmoppeklubben som hade vårrally och ett hundratal gamla moppar susade nerför backen och in mellan ladugården och stenmuren. Mopparna var lika gamla som kameran jag framkallade filmerna från. Skulle varit bättre förberedd så hade jag kunnat satt uppe ett fotostopp som del i deras rally. Får ta det nästa år, bygga en femtiotalsmiljö och erbjuda äkta bilder från tidsenlig filmkamera.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

2 Kommentarer

 1. Johnny Jonsson 9 aug ’12

  Vad det blir vackert med svartvita bilder av strukturer som dessa!
  Lysande fotografi!
  Hälsningar
  Johnny

  • Christian 10 aug ’12

   Det är något klassiskt vackert med svartvitt, gjorde en hel serie från Barcelona i våras. Var nere en vecka med Åke E-son Lindman och plåtade arkitektur där. Denna är tagen på film med min Yashica, försöker alltid ha en kamera laddad med svartvit film i väskan. Det är också rätt befriande att komponera i kvadratiskt format men det vet ju du som Hasselbladare:)

   Tack för kommentaren

   Trevlig helg

   /christian

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: