papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Lustiga

rackare dom där Barcelonaborna. Kan föreställa mig hur det lät inför bygget av Agbar Tower. Jo vi skall bygga ett stort hus som skall synas från hela staden och det skall vara en tydlig symbolik. Det skall se ut som, vad skall man säga, som nåt som det kommer ur vätska från toppen och rinner utefter sidorna och det skall ändra färg utifrån hur vi känner. Det blev som det blev och är en distinkt del i Barcelonas skyline, vattenverkets kontorsbyggnad Agbar. Vad det kallas i folkmun? Ja gissa det du;)

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: