papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Dag tre

tillbringades i jordens inre, ett svart hål med minimalt ljus. Ritat av en känd arkitekt och säkert fått fina priser men jäklar vad svårt att fotografera, iaf om det skall vara till en arkitekt vilket är tänkt. Blir återbesök imorgon.

Om det var mörkt på dagen så blev det ljusare på kvällen då jag fick träffa trevliga Kristin igen efter nästan två år. Vissa känns det bara naturligt att träffa igen för en bit god mat på en av Barcelonas alla tusentals restauranger.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: