papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Igår

postade jag den jag tyckte blev bäst på första Tmax-rullen. Men för framtiden kan det vara roligt att se första exponeringen på första rullen också. Roligt för vem? Tja, för mig, inte var den speciellt bra men skarp och rätt exponerad och när det sitter är det ju bara kompositionen kvar, bara:)

Risk för lite nörderi men det känns rätt stort det jag är på väg till så inläggen blir en del i processen. Jagar på ett tema med fragment från staden så detta första var mer ett sätt att kolla så tekniken fungerade vilket jag tycker den gör. Från exponering, framkallning, skanning och output. Märker att jag fotograferar på ett digitalt sätt även med film. Tanken är att tänka först och med kunskap göra rätt, inte testa och justera för mycket, men tempot är svårt att bryta. Jag skall lyckas för delmålet är satt, målet är ingen idé att sätta för det förändras ju alltid under resans gång, eller stämmer det där uttjatade att resan är målet. Vem vet?

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: