papac media AB

Fotograf Christian Johansson

i olika stadier, former och material.

Testade Google härom dagen. Gjorde ett blogginlägg och skrev ett namn på en gammal bekant. Tolv timmar senare sökte jag det namnet på Google och mitt inlägg fanns indexerat som 9:e länk på första sidan. Kanske lättare när man väljer ett namn med färre träffar än Apple men intressant att se hur snabbt det indexeras genom Googles bottar och WordPress SEO teknologi. Vet inte hur det fungerar till 100% men misstänker att en sida som uppdateras ofta, har många korslänkar och rejält med besökare får en högre status och där klarar jag ju flera punkter. SEO är ju en stor affär och många försöker hitta vägar att lura sökmotorerna, svaret blir att algoritmerna hela tiden ändras men en bra sak är nog att publicera genom t.ex. WordPress som hela tiden håller sidan up to date. Om man håller WP uppdaterad vill säga;)

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: