© 2012 . All rights reserved.

Alla höll andan

skottet satt och gav tre poäng, det skiljde nu bara två. Några tappra försök till men det räckte inte. När toppen möter botten kan vad som helst hända. Alla intalar sig att man inte skall underskatta ett lag med noll segrar, men någonstans felade det. Första halvleken var seg, jämnseg. Från min position stämmde inte mycket och så fortsatte det. Det brukar hänga ihop, dålig match, dåliga bilder. Jag fick inte till det och inte heller Borås som stod som förlorare mot ett segrande Örebro som nu kan skriva ett (1) i den kolumnen.

Bara att lägga bakom sig och gå vidare, lär av misstag och inte göra om. Imorgon är en ny dag och gud vilka bilder jag skall göra:)

/c

Skriv en kommentar

Din epostadress publiceras eller delas aldrig.

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>