papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Mörk

dag för pressfriheten idag. Enligt Etiopisk domstol är Martin Schibbey och Johan Persson skyldiga till terroristbrott. Hela världen ser att detta är en show regisserad av Etiopiens enfaldige ledare. En diktator har talat och domstolen verkställer. Verkar som att det finns något i landet man inte vill skall komma ut, fängslar journaliste en gross och tror att det hjälper. Jag hoppas att detta leder till en storm av av undersökande journalister, skrivande och fotograferande som lyfter varje sten och gör det brännande hett för showmaster Meles Zenawi.

Reportrar Utan Gränser är en plats där man kan hjälpa och visa sitt stöd. Känns viktigt att ställa upp, det är inte alla som vågar göra deras arbete men det är viktigt att det görs och belyser enfalden i världen.

Besök också denna stödsida för information

//update

Jag förde precis över dagens inkomster till Reportrar Utan Gränsers konto till stöd för Johan och Martin. En dagslön kan göra skillnad om man tycker arbetet dom gör är viktigt och det dom utsätts för är fel. Ta det som en utmaning om du vill.

/c

mörk dag

mörk dag

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2023 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: