papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Så mycket

och så starka färger att det nästan gör ont i ögonen. Bilderna från gårdagens match i Basketligan mellan eco Örebro och Borås Basket har mycket av den varan, funderade ett tag på att göra dom svartvita.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

2 Kommentarer

  1. Mats 14 dec ’11

    Det var lite märkligt ljus i den hallen faktiskt, kanske var det som lurade dina kameror? 🙂

  2. Chris 15 dec ’11 — Postförfattare

    Ja Mats det är lite märkligt ljus där men det är man ju rätt van vid från svenska hallar. Kamerorna har nog inte så stora problem, dom gör vad jag säger;) Här var det starka lampor rakt uppifrån, i andra hallar är ljuset olika på olika delar av planen och ibland är det nästan mörkt. Det som gör denna lite speciell är ju alla färger och mönster i hallen. Sen lägga till skarpt orange och gröna dräkter bland all reklam:) Hade blivit lite lugnare med läktaren i bakgrunden men tomma sådana ser inte roligt ut.
    /c

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: