papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Den bästa

kameran är den man har med sig. Nu brukar jag väl kanske kånka runt på en tre-fyra kameror varje dag, så jag tror aldrig jag är utan kamera. Med 20 kilo kamerautrustning på axeln plockade jag fram min iPhone idag när jag såg denna bilden. Bra skit dom där fånarna. Har ju uppdaterat sidan med en bild varje dag under drygt ett år nu, tror inte jag missat en dag, kanske skulle göra ett Ifån-projekt med en bild varje dag som nyårsdeal med mig själv.

/c

stoneface i Hajom

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: