papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Internationella

Aidsdagen och kalendern jag plåtade för tillsammans med Borås Basket började säljas. Till förmån för Noaks ark så jag hoppas det drog in lite slantar. Alla bilderna var kanske inte tokstarka men några guldkorn fanns där.

För Borås blev matchen mot 08 inte så lyckad. 08 coachen hade gjort en korrekt scoutning och lyckade störa ut alla Borås hot. Kyle Austin fick äntligen äntra planen i matchställ och fick peta i 11 poäng, defensivt var han inte nöjd men det kommer nog se annorlunda ut nästa match. En go dunk fick han iaf till.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: