papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Siktet var inställt

på två unga talanger från Sjuhärad. SM i Falling Target skytte och uppdragsgivaren var BT. Men hur sjutton gör man skytte intressant. Den vinkeln jag ville ha kunde man inte tillåta av säkerhetsskäl, haha. Ibland gör man nästan vad som helst för en bild men inte idag. Skytte inomhus gör att platserna man har access till är rätt få och var uppifrån och bakom. Så här efteråt skulle jag vilja gör mer av vapnen som var små tekniska konstverk i sig själva. SM kommer pågå hela helgen så man kanske skall komma tillbaka och bara fokusera på tekniken.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: