papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Jävlar anamma

och en suck av lättnad är väl den korta sammanfattningen av kvällens match i Basketligan mellan Borås och Södertälje. Det var ett härligt, osjälviskt och uppoffrande Borås som ångade vidare med sin sjunde raka seger. Jag har sagt det innan, detta kan gå hur långt som helst. Som tidigare blir bilderna lite försenade. Redaktionerna har fått sitt men andra jobb får gå före probonoredigering.

Annat roligt var att sportchefen på en av våra kvällstidningar ringde och tackade för alla bra basketbilder. Passade samtidigt på att boka upp mig för kvällens match men jag vill tro att ärendet i första hand var det första;) Efter det fick jag en öppning om mer regelbundet fotojobb på en av morgontidningarna.

På det hela taget en förbannat bra dag:)

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

1 Kommentar

  1. Mats 16 nov ’11

    Skön bild. Bra match igår när publiken väl kom igång! 🙂

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: