papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Från ett rum

till ett annat. Barnen har börjat flyga ur huset och helt plötsligt blir det lite utrymme över. Min arbetsplats är nu flyttad från en överfull del av huset till ett eget rum. Ett jäkla jobb och jag är imponerad över hur mycket jag lyckats husera på min gamla yta, på gott och ont. Har lovat mig själv att hålla mig till ett lager i djup. Höjden är ok att använda tycker jag eftersom jag alltid sagt att mitt ordningssinne är vertikalt och inte horisontellt;)

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: