papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Gais

tog segern i derbyt mot Blåvitt. Själv glädjs jag åt ett helt gäng nya bokningar. Verkar vara en strid ström trots allt prat om dåliga tider och kris. Det är ju ingen champisyra men men inte heller kris. Följer med spänning utvecklingen i Etiopien och de fängslade journalisterna. Kan den tysta diplomatin ge resultat, är det dags för Calle Bildt att tala ut, är rättsväsendet i en diktatur nåt att lita på? Ser rätt mörkt ut och risken med att pressa en diktatur är väl att den slår dövörat till, sluter sig och slår tillbaka hårdare. Logik och lyhördhet tillhör ju inte deras starka sida och fenomenet upprepar sig. Nu senast var det Kaddaffi som trodde han skulle kunna ljuga sig ur verkligheten, undrar om dom tror på det själva.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: