papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Att mäta

hur man lyckas med sitt fotograferande kan vara svårt. Man kan ju nöja sig med att det känns bra och att man själv är nöjd. Skall man försörja sig som fotograf krävs det ju att fler än jag själv gillar mina bilder och betalar för att använda dom. Det är den kanske viktigaste bekräftelsen men den roligaste är ju om bilderna kan hjälpa eller glädja någon.

Som fastighetsfotograf för mäklarbranchen är det snabba ryck, pressade priser och leverera så jämnt man bara kan. Ibland känns det hopplöst, man är ju inte mer än människa. Man kan ha en dålig dag eller svårt att tända till på vissa objekt. Ljuset kan var ens värsta fiende för det är ju ofta i värsta dagsljus bilderna tas, mänger av olika färgtemperaturer från dagsljus och olika lampor, stick från färgade ytor, allt skall lösas på ett ögonblick. När man lyckas blir man glad och en bekräftelse på det fick jag idag när redaktionen på Hemnet för andra gången valt ut en av mina plåtningar till sin första sida. Två gånger på ett halvår, utvalda av alla hus och lägenheter som säljs i Sverige. Det är bra att sticka ut:)

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: