papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Tjejfotboll

nästan hela dagen. Bra matcher men lite tråkigt slut när Brazilien förlorade mot USA. Höll på Brazilien hela matchen till slutet när dom betedde sig riktigt surt. Inget Fair Play pris till dom direkt. Finns inget jag tycker är tråkigare med sport än när det filmas, tjatas och maskas. Men med två minuter kvar på förlängningen fick USA in sitt räddningsmål och 2-2 ledde till straffar. Spännande trots att man inte har nån relation till något av lagen, ja kanske kul med Pia Sundhagen förstås. Nu hoppas vi på att svenskorna får stå mot USA och slå dom en gång till med bra spel och inget gnäll:) Då får dom klä sig fint och ta hem priser på de svenska galorna framöver.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: